جزئیات فیلم تازه کارگردان من ترانه 15 سال دارم
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، رسول صدرعاملی برای فراوری فیلم نو خود قرار است از کتاب زیبا صدایم کن نوشته فرهاد حسن زاده از فراوریات کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان، اقتباس داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان، حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان با رسول صدرعاملی کارگردان و تهیه نماینده سینما درباره فراوریات آینده سینمایی کانون مصاحبه کرد.
رسول صدرعاملی برای فراوری فیلم نو خود قرار است از کتاب زیبا صدایم کن نوشته فرهاد حسن زاده از فراوریات کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان، اقتباس داشته باشد.
صدرعاملی در ابتدای این نشست محبت آمیز گفت: بسیار خوشحالم که فرصتی فراهم شد تا بتوانم با کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان همکاری داشته باشم. من این کتاب را خواندم و بسیار آن را دوست داشتم و از آنجایی که همواره در آثارم به سمت هویت بخشی پیش رفته ام فکر می کنم این قصه نیز این قابلیت را داراست و می توان در این زمینه از آن استفاده کرد.
کارگردان دختری با کفش های کتانی بعلاوه اعلام کرد: شهرداری تهران در پی این است که خیابان ولیعصر (عج) را در ردیف خیابان های شاخص دنیا معرفی کند، چرا که یکی از شاهراه های اصلی جنوب به شمال تهران است. قصه ما نیز از میدان راه آهن شروع می گردد و در یک صبح تا شب به تجریش می رسد. بنابراین از بعد معرفی شهر تهران نیز می تواند نقش مهمی داشته باشد. با توجه به شرایط امروز این داستان امکان خوبی را برای ما فراهم می نماید تا به رابطه پدر و دختر، خانواده ایرانی و کوشش برای با هم بودن بپردازیم.
صدرعاملی در ادامه صحبت های خود اضافه نمود: امروز همه به شدت در پی فراوری آثار کودک و نوجوان هستند اما کانون پرورش فکری، یک نشان دنیای است و وقتی نامش پای کار می آید همه به احترام آن می ایستند. بنابراین با علم به همه این موارد من در این زمینه گام برداشته ام.
کارگردان من ترانه 15 سال دارم ادامه داد: من کاری که برایم مسئله است و می توانم انجام دهم را فراوری می کنم. سالی هزاران فیلم در دنیا فراوری می گردد، اما من همواره فکر می کنم و از خودم سوال می پرسم که آیا جای خالی این موضوع احساس می گردد؟ و چرا باید این اثر فراوری گردد؟ وقتی به درک آن رسیدم اقدام به ساخت آن می کنم. فیلم نامه ای که من از این کتاب نوشتم مربوط به دو سال پیش است و با توجه به اتفاق هایی که اتفاق افتاده است، باید آن را بازنویسی مجدد کنم. مهم برای ما رابطه نجات بخش پدر و دختر در این فیلم است.
حامد علامتی مدیرعامل کانون نیز در ادامه اظهار کرد: این برای کانون افتخاری است که بتواند با هنرمندانی چون شما که خاک سینما را خورده اند و صاحب کرسی در سینما هستند همکاری داشته باشد. اینکه امروز به این نقطه رسیده اید که این کار را با همراهی کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان پیش ببرید مایه خرسندی است.
علامتی ادامه داد: تمام سرمایه کانون پرورش فکری آثار فاخرش است و خانواده ها و مردم وقتی نشان کانون را می بینند اثر را ندیده تایید می نمایند. به خصوص نسل دهه 50 و 60 که نوجوانی شان در کانون بوده، بنابراین هدف اصلی ما در کانون فراوری آثار فاخر است.
او بعلاوه گفت: نگاه ما در حوزه سینما از یک سو به سمت سرمایه گذاری معنوی است، از این جهت که از کنار فیلم فراوری شده باید یا مسئله ای را حل کنیم و یا جامعه را نسبت به آن مسئله حساس کنیم و از سوی دیگر سرمایه گذاری مادی است و اینکه فیلم فروش خوبی داشته باشد و بتوانیم اتفاقی را در این عرصه رقم بزنیم. در خاتمه این که ما در فضای تعلیم و تربیت نیز هستیم و پایه کار ما آموزش است. یعنی هر اثری که فراوری می کنیم باید این نگاه را با خود به همراه داشته باشد.
منبع: فرارو