معرفی طالبی و خواص درمانی آن

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، ضد انعقاد خون و تقویت کننده قلب، بازکننده عروق و جلوگیری کننده از حمله های قلبی، خنک کننده و پاک کننده مجاری ادراری، اشتهاآور و خون ساز، مدرو رفع کننده یبوست، خارج کننده سموم از بدن و دفع کننده سنگ کلیه، جلوگیری

معرفی طالبی و خواص درمانی آن

نویسنده: صمصام صانعی

طالبی انواع مختلفی دارد که از نظر شکل ظاهری هم با هم متفاوت می باشند.

نام علمی:

Cucumis Melo L.var. reticulatus. و نام انگلیسی آن Netted melon می باشد.

تیره گیاه:

کدو Cucurbitaceae

نوع گیاه:

بوته

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن معتدل و تر است.

رویش جغرافیایی:

در نواحی گرم و مرطوب اغلب کشورها خصوصاً کشورهای آسیایی و در ایران بیشتر در استان های شمالی، ایلام، خوزستان، بوشهر، بلوچستان، فارس و اصفهان کاشته می گردد.

بیشتر بخوانید: ارزش تغذیه ای طالبی

ترکیبات شیمیایی و مواد موجود در میوه:

کلسیم، فسفر، تیامین، رایبوفلاوین، نیاسین، هیدرات های کربن، پتاسیم، آب و ویتامین های C, B, A در آن تشخیص داده شده است.

بخش مورد استفاده:

میوه

نحوه مصرف:

میوه رسیده مصرف خوراکی دارد.

خواص درمانی:

ضد انعقاد خون و تقویت کننده قلب، بازکننده عروق و جلوگیری کننده از حمله های قلبی، خنک کننده و پاک کننده مجاری ادراری، اشتهاآور و خون ساز، مدرو رفع کننده یبوست، خارج کننده سموم از بدن و دفع کننده سنگ کلیه، جلوگیری کننده از چین و چروک صورت و لطیف کننده پوست می باشد. ضمناً نام ماده ضد انعقاد خون در طالبی آدرنوزین است و با تحقیقات به عمل آمده برخی از کارشناسان گیاهان دارویی طالبی را جزء خوراکی های ضد سرطان می دانند زیرا کاروتنوئید در آن وجود دارد.

منبع مقاله :

صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

منبع: راسخون

به "معرفی طالبی و خواص درمانی آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی طالبی و خواص درمانی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید