11 اشتباه در درست کردن قهوه با کیفیت

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، قهوه نوشیدنی محبوب بین بیشتر مردم دنیا به ویژه ایرانی هاست. اگر شما هم از هواداران قهوه هستید در اینجا می توانید بیاموزید که چگونه با جلوگیری از چند اشتباه ساده، از خریدن و درست کردن قهوه با کیفیت و عالی لذت ببرید.

11 اشتباه در درست کردن قهوه با کیفیت

طبق گفته سازمان بین المللی قهوه، مصرف این نوشیدنی پر کافئین هر ساله 10 درصد افزایش می یابد. اگر می خواهید با درست کردن قهوه با کیفیت آشنا شده و یک قهوه عالی بنوشید به توصیه های وبلاگ سفر و گردشگری در این بخش توجه کنید.

هنگام خرید دانه های قهوه آن را بو کنید اگر بوی سوخته، کپک زده، بوی نم یا هر بوی نا آشنای دیگری داشت بدین معناست که کیفیت قهوه رضایت بخش نیست. بعد از آن در طی فرایند تهیه تا نوشیدن قهوه اشتباهاتی را که خیلی از افراد مرتکب می شوند را مرتکب نشوید. در ادامه 11 اشتباه رایج در خصوص خرید و استفاده از قهوه که ممکن است همه ما تا به حال مرتکب شده باشیم، آورده شده است. از این اشتباهات بپرهیزید.

1- خریدن قهوه ارزان

اگر می خواهید قهوه با کیفیت بنوشید، در قیمت آن ولخرجی کنید. خرید قهوه با کیفیت با هزینه پایین ممکن نیست و شایان ذکر است که قیمت نوشیدنی قهوه به طور مستقیم با کیفیت قهوه در ارتباط است. بنابراین یک قهوه عالی نمی تواند فوق العاده ارزان باشد.

نکته: بهتر است قهوه متوسط را از فروشگاه های تخصصی خرید کنید. به علاوه، یک فروشنده قهوه خوب می تواند به شما در انتخاب یک محصول با کیفیت یاری کند.

2- استفاده نکردن از قهوه ساب

بسیاری از مردم ترجیح می دهند وقت خود را برای خریدن دانه های قهوه و درست کردن آن هدر ندهند و از قهوه خرد شده آماده در فروشگاه ها استفاده می نمایند، اما این کار اشتباه است. دانه های قهوه خرد شده ممکن است مدت زمانی طولانی داخل فروشگاه یا کافی شاپ مانده باشد، بنابر این طعم و مزه واقعی خود را از دست می دهند. صرف نظر از اینکه شما چه نوع قهوه ای دوست دارید بهتر است دانه های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در خانه آن را پودر کنید.

به صورت کلی 5 درجه آسیاب قهوه وجود دارد: درشت، متوسط، ریز، برای اسپرسو و پودر قهوه ترک. با توجه به نوع قهوه جوشی که دارید دانه های قهوه را درون قهوه ساب خرد کنید و بسابید و قهوه مناسب و با کیفیت را خودتان تهیه کنید.

3- شما به دانه های قهوه توجه کافی ندارید!

دو نوع قهوه اصلی عبارتند از: عربیا و روبوستا. عربیا دارای طعم ظریف تر است در حالی که روبوست تلخ تر و دارای کافئین بیشتری است.

تفاوت قیمت این دو نوع قهوه بسیار قابل توجه است: قهوه عربیا 2 برابر گرانتر از روبوستا است.

به عنوان یک قاعده، دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند. دانه های روبوستا دایره ای شکل هستند. بنابراین، اگر لوبیا قهوه گرد و کوچک باشد، قهوه از نوع روبوستا است.

همچنین در نوع قهوه عربیا نباید تراشه یا لکه هایی روی دانه های قهوه وجود داشته باشد.

4- روش نگهداری اشتباه دانه های قهوه

دانه های قهوه 3 دشمن نابود نماینده دارند: هوا، نور و گرما. بسته بندی قهوه باید به گونه ای باشد که اجازه ورود هوا را به داخل ندهد. می توانید دانه های قهوه را درون ظرف شیشه ای یا فلزی در بسته نگه داری کنید.

در خصوص ظروف فلزی باید توجه کنید که زنگ زده نباشند. توجه داشته باشید که قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده نگه ندارید. اگر قهوه را در بسته بندی کاغذی بخرید، بهتر است که دانه های قهوه را در یک ظرف مناسب نگه دارید، زیرا هوا و بو ها می توانند قهوه را در کیسه کاغذی به راحتی خراب نمایند.

5- استفاده بیش از حد از آب برای درست کردن قهوه

دقت کنید موقع درست کردن قهوه بیش از حد آب نریزید، زیرا کیفیت قهوه شما را خراب می نماید. توصیه می گردد به ازای هر یک گرم قهوه ده گرم آب بهره ببرید نه بیشتر.

6- استفاده از فنجان های نا مناسب

برای لذت بردن از طعم قهوه باید از نوع فنجان های مناسب بهره ببرید. بهترین گزینه استفاده از فنجان های چینی یا سرامیکی با بدنه ضخیم است، زیرا این نوع فنجان ها طعم قهوه را برای مدت طولانی تری مرغوب نگه می دارد.

نکته: قبل از ریختن قهوه در فنجان، فنجان را گرم کنید. این کار قهوه را خوشمزه تر می نماید!

7- نگهداری دانه قهوه در یخچال

درون قفسه یخچال مواد غذایی با بو ها و طعم های مختلفی وجود دارد که می تواند روی طعم قهوه تاثیر نا مطبوعی بگذارد، زیرا دانه های قهوه به سرعت بو ها را جذب می نمایند. تصور کنید چه اتفاقی می افتد اگر سوسیس در کنار ظرف قهوه قرار بگیرد!

8- سرد خوردن قهوه

باید قهوه را بلافاصله بعد از درست کردن، بنوشید تا از طعم و گرمای مطبوع آن لذت ببرید. اگر قهوه بماند و خنک گردد بسیار تلخ شده و تمام عطر و طعم خود را از دست می دهد.

9- اضافه کردن بیش از حد مواد افزودنی به قهوه

قهوه یک منبع عالی آنتی اکسیدان است. تحقیقات اخیر نشان داده است که مقدار آنتی اکسیدان در قهوه با شیر یا بدون شیر تفاوتی ندارد. از این رو، هر دو گزینه برای سلامت ما مناسب است.

ایده ترکیب شیر در قهوه ابتدا در فرانسه ظاهر شد. بدون شک، شیر به نوشیدنی قهوه طعم خاصی می بخشد و کمی آن را سرد می نماید و خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می دهد. اما افزودن مقدار بیش از حد شیر یا شکر می تواند طعم حتی تازه ترین قهوه را خراب کند.

10- نگه داشتن طولانی مدت دانه های قهوه

قهوه خور های حرفه ای می گویند قهوه تنها سه هفته بعد از بو دادن کیفیت مناسبی دارد و نباید دانه های قهوه را به مدت طولانی بعد از بو داده شدن نگهداری نمود. آن ها می گویند بهتر است در زمان کوتاه تری دانه قهوه را مصرف کنید و از قهوه تازه با کیفیت بالا لذت ببرید.

11- تمیز نکردن مناسب دستگاه قهوه

دستگاه قهوه مانند هر نوع تجهیزات دیگر احتیاج به تمیز کردن منظم دارد. تمیز کردن دستگاه قهوه ساز یاری می نماید تا عطر قهوه حفظ گردد و باعث جلوگیری از ورود باکتری ها به قهوه شما خواهد شد.

همچنین بخوانید: طرز تهیه قهوه ترک واقعی و نحوه سرو انواع قهوه

برگرفته از:

منبع: setare.com

به "11 اشتباه در درست کردن قهوه با کیفیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "11 اشتباه در درست کردن قهوه با کیفیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید