بازنده رقابت در شبکه 5G کیست؟
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، ماراتن و رقابت تنگاتنگی میان این غول های تکنولوژی درگرفته است و هر یک از آن ها در تلاشند نخستین اپراتور و شرکت مخابراتی باشند که امکان دسترسی و بهره برداری از جدیدترین نسل از اینترنت 5 G. را در اختیار کاربرانشان قرار می دهند.
کارشناسان بر این باورند که کاربران و خریداران محصولات مجهز به شبکه 5 G. تنها بازندگان رقابت تنگاتنگ میان غول های تکنولوژی هستند. اوایل سال 2012 میلادی بود که اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین المللی موبایلی (IMT) برای افق 2020 و فرای آن (IMT-2020) شروع کرد.
در نتیجه رسما یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتور های اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به دنبال برقراری و راه اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت 5 G. در کشور های مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا، بسیاری از کشور های اروپایی و... هستند تا هرچه سریع تر امکان بهره مندی از اینترنت پرسرعت و سایر خدمات مربوط به نسل پنجم شبکه ارتباطات را برای کاربران و مشترکان خود فراهم بیاورند.
از آنجا که بسیاری از شرکت های تکنولوژی و تولیدکننده موبایل همزمان با اپراتور های مخابراتی در تلاشند به توسعه و برقراری نسل پنجم اینترنت همراه موسوم به شبکه 5 G. بپردازند، کاربران و علاقه مندان بسیاری به خریداری و استفاده از محصولاتی با قابلیت پشتیبانی از شبکه 5 G. روی آورده اند. حالا به تازگی کارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری خاطرنشان کرده اند که در رقابت شدید و تنگاتنگ شبکه 5 G. که در میان غول های تکنولوژی و شرکت های تولیدکننده موبایل درگرفته بود، این کاربران هستند که بازنده ماجرا بودند.
براساس گزارش وب سایت سی نت، پیش تر نیز گزارش هایی به نقل از کارشناسان منتشر شده بود که خطاب به کاربران اعلام کرده بودند با وجود این که شرکت های تولیدکننده موبایل این روز ها به شدت روی تولید و عرضه گوشی های هوشمند مجهز به فناوری شبکه اینترنت 5 G. تمرکز کرده اند، کاربران فعلا برای خریداری این محصولات دست نگه دارند و بلافاصله بعد از رونمایی نخستین گوشی هوشمند مجهز به این فناوری به خریداری و تهیه آن اقدام نکنند.
به عقیده این کارشناسان، از مهم ترین دلایلی که کاربران در حال حاضر باید از خریداری گوشی ها و محصولاتی با قابلیت پشتیبانی از شبکه 5 G. چشم پوشی کنند، می توان به پوشش دهی و آنتن دهی ضعیف در بیشتر مناطق جهان، گران بودن این محصولات، محدودیت در انتخاب اپراتور مخابراتی، نبود زیرساخت های لازم برای برقراری و استفاده از شبکه 5 G. و در آخر نبود کاربرد های متعدد برای استفاده از شبکه پرسرعت 5 G. روی گوشی همراه اشاره کرد.
با توجه به افزایش روزافزون محبوبیت فناوری های نوین و گسترش تلاش و فعالیت شرکت های مختلف تکنولوژی و اپراتور های بین المللی برای برقراری و توسعه زیرساخت های لازم برای فناوری نسل پنجم اینترنت 5 G، می توان گفت: ماراتن و رقابت تنگاتنگی میان این غول های تکنولوژی درگرفته است و هر یک از آن ها در تلاشند نخستین اپراتور و شرکت مخابراتی باشند که امکان دسترسی و بهره برداری از جدیدترین نسل از اینترنت 5 G. را در اختیار کاربرانشان قرار می دهند.
نسل پنجم شبکه تلفن همراه، استاندارد های پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می شود. بسیاری از بزرگ ترین شرکت های مخابراتی و اپراتور های فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هوآوی، ال جی، اسپرینت و... به شدت در حال رقابت برای راه اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم 5 G. هستند.
منبع: فرادید