طرز تهیه سوپ کرفس
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری به نقل از نمناک،سوپ کرفس پیش غذایی خوشمزه با رنگ و بویی متفاوت است که طرز تهیه را در این مطلب آموزش خواهیم داد.

مواد لازم سوپ کرفس
ساقه کرفس تازه | نیم کیلو |
پیاز خرد شده | 2 عدد متوسط |
آب مرغ یا آب قلم | 3 تا 4 لیوان |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 400 گرم |
سیب | 2 عدد متوسط |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
خامه | 100 گرم |
جعفری خرد شده | نصف فنجان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ کرفس
ساقه کرفس را ابتدا خرد کنید و به همراه پیاز های خرد شده و آب مرغ داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.
بعد از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.
در مرحله بعد سیب را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره کمی سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید.البته مقداری را برای تزئین کنار بگذارید.
پنیر خامه ای را هم خرد کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. برای قوام سوپ می توانید 2 قاشق پودر جو پرک به آن ضافه کنید.
برای مزه دار کردن سوپ مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.از آب لیمو هم برای چاشنی سوپ میتوانید استفاده کنید.
سوپ آماده و جا افتاده را در ظرف مناسبتان بکشید و با جعفری خرد شده ، خامه و سیب های سرخ شده تزئین کنید.
منبع: جام جم آنلاین