طرز تهیه سوپ کرفس

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری به نقل از نمناک،سوپ کرفس پیش غذایی خوشمزه با رنگ و بویی متفاوت است که طرز تهیه را در این مطلب آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه سوپ کرفس

مواد لازم سوپ کرفس

ساقه کرفس تازهنیم کیلو
پیاز خرد شده2 عدد متوسط
آب مرغ یا آب قلم3 تا 4 لیوان
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
کره400 گرم
سیب2 عدد متوسط
پنیر خامه ای100 گرم
خامه100 گرم
جعفری خرد شدهنصف فنجان
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ کرفس

ساقه کرفس را ابتدا خرد کنید و به همراه پیاز های خرد شده و آب مرغ داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.

بعد از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.

در مرحله بعد سیب را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره کمی سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید.البته مقداری را برای تزئین کنار بگذارید.

پنیر خامه ای را هم خرد کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. برای قوام سوپ می توانید 2 قاشق پودر جو پرک به آن ضافه کنید.

برای مزه دار کردن سوپ مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.از آب لیمو هم برای چاشنی سوپ میتوانید استفاده کنید.

سوپ آماده و جا افتاده را در ظرف مناسبتان بکشید و با جعفری خرد شده ، خامه و سیب های سرخ شده تزئین کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه سوپ کرفس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ کرفس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید