برترین روش نگهداری سیب زمینی

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، کارشناسان می گویند شما همواره سیب زمینی را اشتباه نگه می داشتید .

برترین روش نگهداری سیب زمینی

به گزارش نیویورک پست سال هاست که کارشناسان مواد غذایی به مصرف کنندگان هشدار می دهند که گذاشتن سیب زمینی در یخچال خطر ابتلا به سرطان را در افراد افزایش می دهد - با این حال، پژوهشگران سازمان های استانداردهای غذایی اکنون می گویند که این ایده منتفی شده است.

شفالی لوث، یک پژوهشگر به نیویورک پست گفت: کارشناسان اکنون می گویند که نگهداری سیب زمینی در یخچال - که قبلا تصور می شد برای سلامتی خطرناک است - به ویژه اگر فورا از آن ها استفاده نمی کنید راه خوبی برای بهره گیری حداکثری است.

ابتدا اعتقاد بر این بود که وقتی سیب زمینی ها در یخچال می مانند، قند اضافی تشکیل می دهند که در هنگام سرخ کردن، برشته شدن یا پختن به آکریل آمید سرطان زا تبدیل می شوند.

در تارنمای اف اس ای (FSA) آمده است: مهم ترین غذایی که نباید در یخچال نگهداری گردد، سیب زمینی است.

وقتی سیب زمینی را در یخچال نگهداری کنید، نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل می گردد. وقتی این قند پخته یا سرخ گردد، با اسید آمینه آسپاراژین ترکیب می گردد و ماده شیمیایی آکریل آمید فراوری می نماید که به نظر مضر می آید.

لوث بعلاوه توصیه کرد که سایر مواد غذایی مانند نان و گوجه فرنگی را نیز در یخچال قرار ندهید.

لوث می گوید: خیلی ها متوجه نمی شوند که این کار می تواند باعث کهنگی نان گردد و طراوت موز یا گوجه فرنگی را از بین ببرد.

به گفته لوث، دمای سرد بافت گوجه فرنگی را تغییر می دهد و آنزیم هایی را که به آنها طعم می دهد، مهار می نماید.

لوث ادامه داد که جای خیار هم در یخچال نیست. پیاز و سیر را باید در کابینتی تاریک و میوه ها و سبزیجات را جدا از یکدیگر در یخچال نگهداری کنید.

این محقق بعلاوه فاش کرد که شیر نباید روی در یخچال قرار گیرد زیرا به علت بازوبسته شدن مداوم، یکی از گرم ترین قسمت های یخچال است.

منبع: فوت و فن / independentpersian.com

به "برترین روش نگهداری سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین روش نگهداری سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید