طرز تهیه املت مکزیکی پروتئینی و انرژی بخش

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، تخم مرغ را نمی توان از صبحانه مکزیکی ها حذف کرد و بعید است که پیشنهاد سرآشپز در رستوران های مکزیکی، یک صبحانه تند و آتشین نباشد. گرچه مکزیکی ها با رولت های شیرین و قهوه هم میانه خوبی دارند اما معمولا صبحانه هایشان پروتئینی است و با ترکیبی از تخم مرغ و حبوبات آماده می گردد. در این مطلب ما طرز تهیه یک املت مکزیکی خوشمزه، خاص و در عین حال ساده را به شما آموزش می دهیم. املتی که تندی اش را هم حس می کنید و می توانید به انرژی بخش بودنش ایمان داشته باشید.

طرز تهیه املت مکزیکی پروتئینی و انرژی بخش

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی

  • گوجه فرنگی رسیده سه عدد
  • فلفل قرمز سرخ شده دو عدد
  • پیاز چهار عدد
  • لیمو ترش نصف
  • پیازچه سه ساقه
  • روغن زیتون بکر به میزان لازم
  • آووکادو چند برش
  • لوبیا سیاه (در صورت تمایل) 150 گرم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
  • ترتیلا به میزان لازم
  • تخم مرغ بزرگ چهار عدد
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت مکزیکی

مرحله اول

گوجه فرنگی فلفل و پیاز را خرد کنید و با استفاده از آنها در یک قابلمه کمی سالسا سریع و ساده درست کنید. نیمی از گوجه فرنگی های خرد شده را هم تفت دهید و برای تزیین و طعم دار کردن این صبحانه کنار بگذارید.

لیمو را از وسط نصف نموده و آب لیموی تازه را با روغن زیتون بکر مخلوط کنید. لوبیا سیاه پخته شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و با روغ زیتون و آبلیمو روی حرارت ملایم قرار دهید. البته برای تهیه این صبحانه الزامی به اضافه کردن لوبیا سیاه ندارید و می توانید آن را از دستور پخت حذف کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را در کره یا روغن سرخ کنید اما مراقب باشید که زرده نیمرویتان آبدار باقی بماند. در هر بشقاب یک نیمرو، چند تورتیلا، یکی دو برش آووکادو، کمی لوبیا سیاه، پیازچه ساطوری، گوجه فرنگی خرد شده و سرخ شده و میزانی سس سالسا بریزید.

چند نکته

  • لوبیا سیاه گرچه بومی ایران نیست، اما این روزها در بعضی از فروشگاه های اینترنتی یا هایپر مارکت ها می توانید آن را پیدا کنید. با این وجود اگر به لوبیا سیاه دسترسی نداشتید، می توانید سراغ لوبیا چیتی یا عدس بروید. گرچه لوبیا سیاه خواص بیشتری نسبت به بسیاری از حبوبات دارد، اما برای تهیه یک صبحانه پروتئینی و مقوی، می توانید به جایگزین های آن هم فکر کنید.
  • اضافه کردن آووکادو به این صبحانه آن را مقوی تر و خوشمزه تر می نماید. اما اگر به آووکادو دسترسی ندارید یا می خواهید املتتان کمی مقرون به صرفه تر تمام گردد، می توانید دور آن را هم خط بکشید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه املت مکزیکی پروتئینی و انرژی بخش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت مکزیکی پروتئینی و انرژی بخش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید