طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای و خوشمزه

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، تا به حال به این فکر نموده اید که چطور املت به عنوان یک ترکیب ساده و مواد اولیه مختصر به یکی از مجذوب کننده ترین غذاهای ما ایرانی ها تبدیل شده است؟ جالب اینجاست که املت گوجه یا همان املت قهوه خانه ای فقط در ایران محبوبیت ندارد، بلکه در تمام دنیا شناخته شده و پرطرفدار است. البته در کشورهای دیگر معمولا این وعده فقط در قالب صبحانه صرف می گردد، اما در کشور ما املت در وعده های غذایی ناهار و شام هم مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای و خوشمزه

هر چه گشتیم نتوانستیم یک تاریخچه درست وحسابی از املت برای شما دست وپا کنیم. به دو علت. اول اینکه املت انواع گوناگونی دارد و دوم اینکه به نظر می رسد مخلوط کردن تخم مرغ با دیگر مواد غذایی و پختن آن بر روی آتش یکی از اولین راه های بشریت برای سیر شدن بوده است.

البته با خیال راحت می توانیم اصالت املت گوجه را ایرانی بدانیم. املت گوجه در ایران هم با خود گوجه و هم با رب گوجه فرنگی تهیه می گردد. حتی می توانیم ادعا کنیم به تعداد آدم هایی که توانایی تهیه املت را دارند، راه و فوت کوزه گری برای تهیه یک املت خوشمزه وجود دارد، اما در ادامه می خواهیم روش تهیه املت گوجه قهوه خانه ای را شرح دهیم.

مواد اولیه برای تهیه املت گوجه قهوه خانه ای

  • گوجه فرنگی یک عدد (بزرگ)
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد (کوچک)
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • کره کاله یا روغن خرید آنلاین به میزان لازم

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

مرحله اول

پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و داخل روغن یا کره با میزانی نمک تفت دهید.. در فاصله تفت خوردن پیازها هم گوجه فرنگی را رنده نموده و سپس به پیاز اضافه کنید.

مرحله دوم

در همین حین که گوجه و پیاز با شعله کم در حال تفت خوردن هستند، تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را به مواد در حال تفت اضافه نموده و باهم مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا باید چند دقیقه صبر کنید تا این مواد در روغن سرخ شوند. اگر املت را با بافت نرم ترجیح می دهید نباید زیاد اجازه سرخ شدن به آن بدهید، اما درصورتی که بافت تخم مرغ را در حالت سفت ترجیح می دهید می توانید بگذارید چند دقیقه بیشتر بپزد.

این نکته را نباید فراموش کنید

  • بعضی ترجیح می دهند املت را با رب بپزند. بعضی دیگر هم مخلوطی از گوجه و رب گوجه فرنگی را ترجیح می دهند. در صورت تمایل می توانید از یک گوجه بهره ببرید و به جای گوجه دوم یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به پیاز و گوجه اضافه کنید.
  • در ضمنً بهتر است املت را در ماهیتابه تفلون تهیه نکنید. اگر می خواهید املتتان حس و حال املت های قهوه خانه ای را داشته باشد، آن را در ظرف رویی یا به اصطلاح قدیمی ها روحی آماده کنید.
  • فلفل دلمه خرد شده دورچین مناسبی برای املت است و اگر اهل خوردن غذاهای تند هستید، می توانید املت را با فلفل قرمز ساییده شده سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید