طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد شش ماهه (4 نوع)

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، حریره بادام برای نوزاد شش ماهه غذایی مناسب محسوب می گردد، که می توانید بعنوان غذای کمکی در کنار شیر به او بدهید. در این مطلب با طرز تهیه 4 نوع حریره بادام برای نوزاد آشنا خواهید شد. حریره بادام با برنج، آرد برنج، کنجد و نشاسته گندم.

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد شش ماهه (4 نوع)

وبلاگ سفر و گردشگری | سرویس مادر و کودک - در شش ماهگی نوزاد کم کم به غذا های ساده ابتدایی عادت می نماید و به تدریج برای مخلوط کردن مواد غذایی مختلف آماده می شود. با توجه به رشد سریع در این سن، غذای یاریی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از غذا های مناسب برای نوزاد شش ماهه، حریره بادام است که به روش های مختلفی طبخ می شود.

در تهیه حریره بادام برای نوزاد 6 ماهه، باید ترکیب مواد به گونه ای انتخاب شود که از سلامتی کامل برخوردار باشد. ما در این مقاله شما را با طرز تهیه چهار نوع حریره بادام با برنج، آرد برنج و نشاسته گندم آشنا می سازیم که هم خوشمزه و هم سالم و مقوی است و برای آغاز غذا خوردن نوزاد از شش ماهگی بسیار مناسب است.

دستور تهیه کدام نوع حریره بادام مخصوص نوزاد مد نظر شماست؟ کلیک کنید:
  • حریره بادام با آرد برنج
  • حریره بادام با کنجد
  • حریره بادام با برنج
  • حریره با نشاسته گندم

1. طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد با آرد برنج

مواد لازم برای تهیه حریره بادام برای نوزاد با آرد برنج
بادام4 عدد
آرد برنج1 قاشق مرباخوری
شیر پاستوریزه1 استکان (معادل 60 میلی لیتر)
روغن زیتون1 قاشق چایخوری
آب1/2 استکان (معادل 30 میلی لیتر)
شکر1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. بادام ها را در آب جوش خیسانده و سپس پوست بکنید.
  2. سپس بادام ها را ریز رنده نموده یا با غذاساز پودر کنید و از صافی رد کنید تا ذره درشتی در آن باقی نماند.
  3. شیر را در ظرف کوچکی که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته، آرد برنج را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق آرد برنج را در شیر حل کنید.
  4. مخلوط شیر و آرد برنج را روی حرارت قرار دهید، سپس آب و شکر را اضافه نموده و به مدت 20 دقیقه مرتب به هم بزنید تا حریره بپزد و قوامی مانند ماست پیدا کند.
  5. در 3-2 دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید.

نکات مهم و اصولی

  • افزودن روغن زیتون باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه یاری به رشد شیرخوار می شود، ولی از آنجا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می شود در اواخر پخت، اضافه شود.
  • با رعایت موارد بهداشتی، می توانید قبل از مصرف مقدار اضافی حریره را در ظرف دربسته تا دو روز در یخچال نگهداری کنید.
  • بهتر است حریره بادم را به جای شیر پاستوریزه با آب پخت و در اواخر پخت، شیر مادر را به آن اضافه نمود.
  • طرز تهیه آرد برنج برای نوزاد را نیز می توانید در وبلاگ سفر و گردشگری بیاموزید.

2. طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد با کنجد

مواد لازم برای تهیه حریره بادام برای نوزاد با کنجد
بادام پوست کنده و پودر شده1 قاشق چایخوری
کنجد پوست کنده و پودر شده1 قاشق چایخوری
آرد برنج1 قاشق مرباخوری
شیر پاستوریزه1 استکان (معادل 60 میلی لیتر)
روغن زیتون1 قاشق چایخوری
آب1/2 استکان (معادل 30 میلی لیتر)

دستور تهیه:

طرز تهیه این نوع حریره بادام با پودر بادام همانند حریره بادام ساده است با این تفاوت که در اواسط پخت، باید کنجد را به آن اضافه کنید.

نکته: کنجد حاوی مواد مغذی متعددی است و توصیه می شود، حتما به غذای یاریی شیرخوار اضافه شود تا به رشد جسمی و تکامل مغزی او یاری کند.

3. طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد 6 ماهه با برنج

مواد لازم برای تهیه حریره بادام برای نوزاد با برنج
برنج خیسانده2 قاشق غذاخوری
بادام رنده شده2 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری ریز خرد شده1 قاشق غذاخوری
نمککمی

دستور تهیه:

  1. بادام را در آب بریزید تا بتوانید به راحتی پوست آن را جدا کنید.
  2. سپس بادام پوست گرفته را ریز رنده کنید یا چرخ کنید و با برنج، 1/2 پیمانه آب و اندکی نمک در قابلمه بریزید.
  3. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و حریره را به مدت 60-50 دقیقه بپزید تا نرم شده و لعاب بدهد. در این فاصله گاهی هم بزنید.
  4. سپس جعفری را اضافه نموده و حریره را هم بزنید تا باز به جوش آید و در صورت لزوم کمی آب جوش اضافه کنید.
  5. اجازه دهید 20-15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم ریز جوش بزند و گاهی هم بزنید.
  6. این حریره باید نسبتا شل باشد و برنج آن کاملا له شود تا برای نوزاد شش ماهه مناسب باشد.

نکته: نمک مورد استفاده باید خیلی کم باشد یا اصلا نمک استفاده نشود.

4. طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد با نشاسته گندم

مواد لازم برای تهیه حریره بادام برای نوزاد با نشاسته گندم
بادام70 گرم
نشاسته گندم1 قاشق سوپخوری
شکر1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

  1. پوست بادام ها را گرفته و چرخ کنید یا در مخلوط کن پودر کنید و سپس آن را در پارچه نازکی ریخته، 3 لیوان آب گرم روی آن بریزید و شیره بادام را کاملا بگیرید.
  2. نشاسته گندم را در شیره بادام ریخته و با پشت قاشق کاملا نشاسته را در شیره بادام حل کنید.
  3. شکر را اضافه نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید، مرتب به هم بزنید تا قوام یابد و غلظتی مانند ماست پیدا کند، سپس از روی حرارت بردارید.

کلام آخر

آنچه ما حریره بادام می نامیم چیزی جز نوعی پتاژ کرم نیست؛ پتاژ کرم (potage creme) نوعی غذای فرانسوی تهیه شده از آب گوشت یا آب قلمی است که با پوره تره بار یا حبوبات غلیظ شده و از صافی گذشته باشد، به این سوپ غالبا کمی خامه هم اضافه می شود.

نوزاد شش ماهه، به تدریج می تواند غذای با قوام نیمه جامد مثل ماست را فرو دهد و کم کم باید به او یاد داد تا در غذا خوردن شرکت نماید. در این مطلب با طرز تهیه 4 نوع حریره آشنا شدید که می تواند برای کودک 6 تا 7 ماهه غذای یاریی مناسبی باشد. شما همچنین می توانید طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد، طرز تهیه فرنی با آرد ذرت و دیگر انواع غذای یاریی مناسب برای نوزاد را در سایت ما جستجو کنید و در صورتی که پیشنهاد خاصی دارید به وسیله بخش نظرات با ما در تماس باشید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد شش ماهه (4 نوع)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد شش ماهه (4 نوع)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید