طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ رستورانی و مجلسی

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، طعم بی نظیر مرغ و قارچ در کنار عطر زعفران و سبزی های معطر، خورشت مرغ و قارچ را به یک غذای مجلسی و محبوب تبدیل نموده است. این خورش به علت پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، انتخابی ایده آل برای وعده های غذایی روزانه شماست. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خورشت مرغ آبدار را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ به روشی ساده و اصیل را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ رستورانی و مجلسی

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ و قارچ

  • مرغ 500 گرم
  • قارچ 450 گرم
  • آب 3-4 پیمانه
  • روغن به میزان لازم
  • جعفری خشک شده 4 قاشق غذاخوری
  • مرزه 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ رستورانی

تفت دادن پیاز و مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ رستورانی این است که پیاز را که نگینی خرد نموده اید داخل قابلمه ای که از قبل داخلش روغن ریخته اید بریزید تا پیاز طلایی و نرم گردد بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ گردد.

اضافه کردن باقی مواد و پخت اولیه

اکنون و در این مرحله که مرغ را تفت داده اید جعفری خشک خرد شده و مرزه را اضافه کنید و کمی تفت دهید فقط حواستان باشد که خیلی سرخ نگردد که بسوزد بعد رب را به همراه نمک، فلفل و ادویه داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید داخل روغن کمی خامیش گرفته گردد. در نهایت آب اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه با حرارت میانه بپزد.

تفت دادن قارچ و پخت نهایی خورشت

در آخرین مرحله از تهیه خورشت مرغ و قارچ زمان آن است که قارچ را در یک ماهیتابه با کمی کره یا روغن تفت دهید. بعد آن را به همراه زعفران آب شده داخل قابلمه مرغ بریزید و مجدد اجازه دهید خورشت بپزد. بعد از یک ربع که خورشت هم کاملا جا افتاد، گاز را خاموش کنید و آن را همراه پلو یا نان سرو نموده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه خورشت مرغ و قارچ

همان طور که دیدد تهیه و پخت خورشت مرغ و قارچ کار ساده ای است اما خوب است نکات و فوت و فن های تکمیلی آن را هم بدانید.

روش های دیگر تهیه و پخت خورشت مرغ و قارچ

در روشی که در بالا مرور کردیم مرغ و قارچ را با سبزی همراه کردیم. اما می توانید خورشت مرغ و قارچ را با مواد دیگر هم همراه کنید.

تهیه خورشت مرغ و قارچ بدون سبزی

اگر دوست دارید یا سبزی مورد احتیاج را در منزل ندارید، می توانید سبزی را از مواد اولیه حذف کنید و به جای آن از زعفران دم نموده برای طعم و رنگ این خورشت بهره ببرید. در این حالت برای غلیظ تر شدن خورش، می توانید از یک قاشق غذاخوری آرد ذرت یا گندم که در آب حل شده است، بهره ببرید.

تهیه خورشت مرغ و قارچ با سیب زمینی

اگر دوست دارید خورشتتان پر و پیمان تر باشد، می توانید 2 عدد سیب زمینی میانه را به صورت نگینی خرد کنید و در 15 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. سیب زمینی ها طعم و مزه خورش را دلچسب تر می نمایند و به غلیظ شدن آن هم یاری می نمایند.

تهیه خورشت مرغ و قارچ با زعفران و زرشک:

برای مجلسی تر شدن این خورش می توانید از زعفران دم نموده و زرشک بهره ببرید. زرشک خورشت را به همراه زعفران دم نموده در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

طعم دار کردن مرغ

اگر روی بوی مرغ خیلی حساس هستید و زمان کافی هم دارید بهتر است حتما قبل از پخت آن را مرینیت یا طعم دار کنید برای این کار مرغ ها را از قبل با زعفران، پیاز رنده شده، آبلیمو و ادویه جات طعم دار کنید. بعلاوه می توانید در 10 دقیقه آخر پخت، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کنید تا طعم آن ترش و ملس گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ رستورانی و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت مرغ و قارچ رستورانی و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید