مهم ترین خوردنی های ضد التهاب

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، سیستم ایمنی بدن به گونه ای است که به وسیله فرآیندی موسوم به التهاب با عوامل تهدیدزا همچون آلودگی های عفونت زا مقابله می نماید.

مهم ترین خوردنی های ضد التهاب

به گزارش ایسنا، اگرچه این یک واکنش دفاعی است اما ماندگاریِ التهاب در بدن می تواند به امراض مختلفی از قبیل دیابت، بیماری های خودایمنی، بیماری قلبی و سرطان منجر گردد.

بسیاری از تهدیدهایی که سلامتی را به خطر می اندازند از عوامل خارجی همچون باکتری ها ناشی نمی شوند بلکه خوراکی هایی که روزانه مصرف می کنیم نیز می توانند تاثیر نامطلوب و بیماری زا بر بدن داشته باشند.

حذف مواد غذاییِ التهاب زا از رژیم غذایی یا محدود کردن مصرف آن ها به فرد یاری می نماید تا از سلامت خود به شکل بهتری مراقبت کند.

در بسیاری از بیماری های مزمن و شایعی که التهاب نقش تحریک نماینده دارد، چاقی نقطه آغاز به حساب می آید و چاقی اغلب نتیجه زیاده روی در مصرف غذاهایی است که التهاب را تشدید می نمایند. بیشتر خوراکی هایی که موجب التهاب می شوند حاوی کمترین میزان مواد مغذی هستند. غذاهای تولید شده حاوی آرد سفید تصفیه شده و شکر سفید از جمله خوراکی هایی هستند که بیشترین اثرات منفی را روی بدن و سلامتی دارند. غذاهای سرخ شده و چربی هایی از قبیل مارگارین نیز التهاب را تشدید می نمایند.

کارشناسان تغذیه توصیه می نمایند خوراکی هایی با خواص ضد التهابی و سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی و دیگر ترکیب های نگهدارنده باید جایگزین غذاهای التهاب زا شوند.

به گزارش یو اس نیوز، ماهی های حاوی اسیدهای چرب امگا 3، روغن های گیاهی اشباع نشده، بیشتر انواع دانه ها و خشکبار از جمله این خوراکی ها با خاصیت ضدالتهابی هستند.

سایر مواد غذایی با خاصیت ضدالتهابی که باید به منوی غذایی خود اضافه کنید شامل غلات کامل، سبزی جات سبزبرگ، گوجه فرنگی، مرکبات، انواع توت و آلبالو و گیلاس هستند.

منبع: همشهری آنلاین

به "مهم ترین خوردنی های ضد التهاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهم ترین خوردنی های ضد التهاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید