طرز تهیه شیر برنج ساده خانگی ؛ یک دسر مقوی و پرطرفدار

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ نموده است. می توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت های خوشمزه ای از جمله مربای آلبالو، مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می کنیم، می توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و مقدار شیرینی آن بسته به ذائقه تان می تواند متفاوت باشد.

طرز تهیه شیر برنج ساده خانگی ؛ یک دسر مقوی و پرطرفدار

مواد لازم برای تهیه شیربرنج

  • برنج نیم دان یک پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک لیتر
  • هل ساییده شده یک قاشق چای خوری
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شیربرنج

مرحله اول

شیر برنج از آن دسرهای خوشمزه و مقوی ای است که می توانید در طعم های متفاوت آن را تهیه و نوش جان کنید. برای مثال شیربرنج توت فرنگی و شیر برنج دارچینی از آن دسرهای محبوب بچه ها هستند که می توانید در خانه بپذید. شیر برنج را به صورت ساده نیز می توانید تهیه کنید اما باید برنج را از شب قبل خیس کنید. برنج را با 2 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

مرحله دوم

شیر را همراه خامه به برنج اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

مرحله سوم

حرارت را کم نموده و حدود یک ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با مربا، پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید. ضمناً اگر شیربرنج دوست دارید اما وقت یا حوصله تهیه آن را ندارید، از شیربرنج های کاله بهره ببرید!

چند نکته برای تهیه شیربرنج

  • حتما از برنج ایرانی و مرغوب بهره ببرید.
  • می توانید برای شیرین کردن شیر برنج از عسل بهره ببرید.
  • هنگام پخت مرتب مواد را هم بزنید تا شیربرنج ته نگیرد.
  • اگراین غذا را به عنوان دسر سرو می کنید، اجازه دهید آب آن کاملا بخار گردد.
  • شیر برنج را می توانید پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا سرد گردد و سپس سرو کنید.
  • شیر برنج را تا دو روز می توانید در یخچال نگهداری کنید اما بهتر است هر چه سریع تر این دسر را مصرف کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیر برنج ساده خانگی ؛ یک دسر مقوی و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیر برنج ساده خانگی ؛ یک دسر مقوی و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید