طرز تهیه هات چاکلت فندقی: نوشیدنی گرم با شیر فندق
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، هیچ چیز به مقدار یک نوشیدنی گرم با شیر، روزهای سرد سال را دلپذیر نمی کند. یک نوشیدنی گرم مانند هات چاکلت فندقی که با شیر فندق گیاهی تهیه می گردد یکی از پیشنهادات خوشمزه برای دورهمی محبت آمیز یا حتی میان وعده گرم روزهای سرد است. در این دستورالعمل، طرز تهیه هات چاکلت فندقی وگان با شیر فندق ارائه شده است.
هات چاکلت با شیر فندق به علت طعم فندقی و مواد مقوی در شیر فندق برای همه افراد به ویژه افراد با عدم تحمل لاکتوز مناسب است. در تهیه این نوشیدنی از شیر پرچرب لبنی استفاده نشده و به همین علت نسبت به هات چاکلت خامه ای سبک تر است. ضمن این که پر از مواد مغذی مناسب بچه ها است که عاشق خوردن شکلات داغ هستند. در ادامه با طرز تهیه شکلات داغ فندقی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه هات چاکلت فندقی
- شیر فندق کاله دو فنجان
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای 100 گرم
- شکر قهوه ای یک تا دو قاشق غذاخوری
- نمک یک شانزدهم قاشق چای خوری
- وانیل یک دوم قاشق چای خوری
- کره بادام زمینی (اختیاری) یک تا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه هات چاکلت فندقی
مرحله اول
اولین قدم برای تهیه هات چاکلت فندقی با شیرگیاهی فندق، آماده سازی شکلات است. ابتدا، شکلات تخته ای را تکه تکه کنید. سپس، به روش بن ماری، تکه های شکلات را ذوب کنید. برای این کار، یک قابلمه کوچک بردارید و به مقدار یک بند انگشت آب درون آن بریزید. سپس، شکلات ها را درون یک کاسه بریزید و روی قابلمه قرار دهید تا با حرارت بخارات آب درون قابلمه ذوب شوند. حواستان باشد که کاسه حاوی شکلات ها با آب و کف قابلمه تماس مستقیم نداشته باشد. در این روش شکلات ها به صورت غیرمستقیم ذوب می شوند.
مرحه دوم
در این مرحله، شیر فندق آماده را درون شیرجوش بریزید تا با حرارت ملایم شعله داغ گردد.
مرحله سوم
زمانی که شیر فندق داغ شد، شکر قهوه ای و عصاره وانیل را به شیر اضافه کنید. مایع را آرام آرام هم بزنید تا شکر درون شیر حل گردد. زمانی که شیر به جوش آمد، حرارت شعله را کم کنید.
مرحله چهارم
در حالی که شیر همچنان روی شعله با حرارت ملایم واقع شده است، پودر کاکائو را درون شیر بریزید. پس از آن آغاز به هم زدن کنید تا جایی که پودرهای کاکائو خوب با شیر مخلوط گردد. حواستان باشد که پودر کاکائو درون شیر گلوله گلوله نگردد. در صورت همزدن مدوام از این اتفاق جلوگیری می گردد.
مرحله پنجم
شکلات هایی که از قبل آب نموده اید را با موادتان ترکیب و به آرامی آغاز به هم زدن کنید. هم زدن شیر را تا جایی ادامه دهید که شکلات ها به طور کامل با شیر مخلوط گردد.
مرحله ششم
بعد از آن که شیر و شکلات به صورت یکدست مخلوط شدند، می توانید کره بادام زمینی (اختیاری) را به شیر شکلات داغ اضافه کنید. همزدن را ادامه دهید تا کره بادام زمینی در تمام قسمت های شیر شکلات یکسات پخش گردد. هات چاکلت وگان فندقی شما آماده است. می توانید آن را درون فنجان ها بریزید. نوش جان!
فوت و فن های طرز تهیه هات چاکلت فندقی
- برای تزیین فنجان ها می توانید کمی شکلات رنده کنید و روی لیوان ها بریزید.
- اگر می خواهید هات چاکلت شما کاملا وگان باشد، از شکلات وگان بهره ببرید. اگر به شکلات وگان آماد دسترسی ندارید، طرز تهیه خانگی آن را یاد بگیرید تا خودتان دست به کار شوید.
- اگر شیر فندق آماده در دسترس نداشتید، می توانید از شیر فندق خانگی بهره ببرید.
- برای ذوب کردن شکلات می توانید از مایکرووفر هم بهره ببرید.
- برای شیرین کردن نوشیدنی می توانید از شربت افرا یا عسل هم بهره ببرید. اگر وگان هستید، شربت افرا گزینه مناسبی است.
- می توانید کمی پودر نسکافه هم به مواد تشکیل دهنده هات چاکت اضافه کنید.
- اضافه کردن کمی هل یا دارچین می تواند طعم منحصر به فردی به شکلات داغ اضافه کند. ضمن این که این چاشنی ها مناسب روزهای سرد سال هستند و به بیشتر گرم شدن شما یاری می نمایند.
- اضافه کردن یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به این طرز تهیه نوشیدنی گرم پاییزی می تواند بافت غلیظ تری بدهد.
- هات چاکلت یکی از انواع نوشیدنی های گرم مناسب روزهای سرد است. اگر وگان هستید می توانید این نوشیدنی خوشمزه را همراه با کیک شکلات وگان میل کنید. اگر هم رژیم عادی دارید انواع بیسکوییت دستپخت خودتان را چاشنی این نوشیدنی داغ کنید. چه بهتر که سرمای بیرون را با یک دسر خوشمزه و یک نوشیدنی گرم از یاد ببرید!