طرز تهیه کیک خوشمزه کدو حلوایی
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، کدو حلوایی خواص زیادی دارد وبا آن غذاها،کیک ها و دسرهایبسیاری میتوان درست کرد

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری
ابتدا کدو رو پوست میگیریم بامقدار خیلی کم اب میپزیم
بعد ازپخت له میکنیم کنار میذاریم
ارد و بکینگ پودر 3 بار الک میکنیم
فر رو از یه ربع قبل روشن میکنیم.تخم مرغ .شکر سفید و قهوه ای و وانیل را میزنیم تا کشدار بشه سپس ماست و پوره کدوحلوایی و روغن را به ترتیب اضافه میکنیم
همزن را کنار گذاشته ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم اروم مخلوط میکنیم
قالب را چرب و ارد پاشی نموده سپس مواد رو راخل قالب میریزیم
چند ضربه به زمین میزنیم تا حباب هاش داخل مواد گرفته شه
بعد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار میدیم
در توستر دما 150 مدت زمان همون..بعد از پخت با خلال تست میکنیم اگه تمیز درامد اجازه میدیم کیک خنک بشه با شکلات یا پودر قند تزیین میکنیم.بجای شکر قهوه ای میتونید همون مقدار شکر سفید بریزید
یعنی شکر قهوه ای رو حذف کنید و یک لیوان شکر سفید و 1 قاشق مرباخوری دارچین بریزید
مواد لازم:
تخم مرغ2عدد
آرد2لیوان
بکینگ پودر1قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
شکر سفید نصف لیوان
شکر قهوه ای نصف لیوان
روغن نصف لیوان
منبع: جام جم آنلاین