طرز تهیه شیرینی کاکا؛ سری به رشت بزنیم

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است که به راحتی آماده می شود.

طرز تهیه شیرینی کاکا؛ سری به رشت بزنیم

مواد لازم برای کاکا کدو حلوایی:

  • کدو حلوایی پخته و له شده: 1 پیمانه
  • آرد گندم الک شده: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 1/4 پیمانه
  • گلاب : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین و مغز هل کوبیده: 1 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: نصف پیمانه
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی کاکا کدو حلوایی:

1. کدو حلوایی را بشویید و با پوست آن را خرد کنید . بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.

2. سپس کدوی پخته را با شکر، تخم مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک و ادویه ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.

3. بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.

4. در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

5. مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آردگندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.

6. استفاده از شیر باعث لطیف تر شدن شیرینی کاکا می شود و به جای شیر هم می توان از ماست استفاده کرد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه شیرینی کاکا؛ سری به رشت بزنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی کاکا؛ سری به رشت بزنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید