طرز تهیه شیرینی کاکا؛ سری به رشت بزنیم
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است که به راحتی آماده می شود.

مواد لازم برای کاکا کدو حلوایی:
- کدو حلوایی پخته و له شده: 1 پیمانه
- آرد گندم الک شده: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 1/4 پیمانه
- گلاب : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین و مغز هل کوبیده: 1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- شکر: نصف پیمانه
- نمک: 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت شیرینی کاکا کدو حلوایی:
1. کدو حلوایی را بشویید و با پوست آن را خرد کنید . بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.
2. سپس کدوی پخته را با شکر، تخم مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک و ادویه ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.
3. بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.
4. در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
5. مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آردگندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.
6. استفاده از شیر باعث لطیف تر شدن شیرینی کاکا می شود و به جای شیر هم می توان از ماست استفاده کرد.
منبع: ایرنا زندگی