طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، پاستا و پپرونی دو خوراکی مجزا از هم هستند که هر دو به تنهایی بسیار خوشمزه و پر هوادار هستند. این بار تصمیم گرفتیم ما ترکیب این دو غذا را با هم امتحان کنیم و طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو را در اختیار شما نیز قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا پپرونی سولیکو
- پپرونی سولیکو 300 گرم
- پاستا پخته شده یک بسته
- پوره گوجه فرنگی دو پیمانه
- پیاز خرد شده یک عدد
- سیر خرد شده یک حبه
- پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین یک پیمانه
- پنیر موزارلای تازه خرید آنلاین به میزان دلخواه
- روغن یک قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل یک قاشق غذاخوری
- پونه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو
مرحله اول
درون یک تابه میزانی روغن بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و آن ها را با هم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و پونه به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
به مدت چند دقیقه در ظرف را روی آن قرار دهید و به مواد فرصت دهید تا با هم بپزند. سپس پاستای پخته شده را همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کنید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
نیمی از مواد پاستا را در یک ظرف مناسب فر بریزید و به ترتیب نیمی از پنیر موزارلای تازه و نیمی از پپرونی سولیکو را روی سطح مواد قرار دهید. مجددا این لایه ها را با مواد به جای مانده مانند دفعه پیش تکرار کنید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از اینکه پاستا را از فر خارج کردید روی آن را با ریحان و سس تزیین کنید سپس سرو کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله